Home Ervaringen Breda Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzegsterbreda.nl


  Online waarzegsters uit Breda geven direct antwoord
Paswoord vergeten?
     
  Online waarzegsters uit Breda geven direct antwoord. Online hulp en online advies door online waarzegsters.  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  waarzegsters Daghoroscoop  Stier door  waarzegsters Daghoroscoop  Tweelingen door  waarzegsters Daghoroscoop  Kreeft door  waarzegsters Daghoroscoop  Leeuw door  waarzegsters Daghoroscoop  Maagd door  waarzegsters
Daghoroscoop  Weegschaal door  waarzegsters Daghoroscoop  Schorpioen door  waarzegsters Daghoroscoop  Boogschutter door  waarzegsters Daghoroscoop  Steenbok door  waarzegsters Daghoroscoop  Waterman door  waarzegsters Daghoroscoop  Vissen door  waarzegsters
 
Maak een GRATIS waarzegster-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen waarzegster Angel%20Felice
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzegsters in Breda?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzegsters uit Breda van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegster?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegster uit Breda.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegster en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegster nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzegsterbreda.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzegsters uit Breda had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzegsters hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegster en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Angel Felice
  Ervaring met waarzegster Angel Felice
  Super aardig. Dank je wel. Lieve groetjes.




Ervaring van Jo met waarzegster Angel Felice   Ervaring van Jo met waarzegster Angel Felice   Ervaring van Jo geplaatst op 1 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Angel Felice  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Angel Felice
  Ervaring met waarzegster Angel Felice
  Dank je wel Angel en Universum. Super dankbaar voor de liefde die je stuurde. Liefs x.




Ervaring van J. met waarzegster Angel Felice   Ervaring van J. met waarzegster Angel Felice   Ervaring van J. geplaatst op 26 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Angel Felice  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Angel Felice
  Ervaring met waarzegster Angel Felice
  Bedankt AF. jij staat mij altijd vriendelijk te woord.

Wou je even melden dat je een topper bent in het invoelen. Groetjes Marit.




Ervaring van Marit met waarzegster Angel Felice   Ervaring van Marit met waarzegster Angel Felice   Ervaring van Marit geplaatst op 22 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Angel Felice  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Angel Felice
  Ervaring met waarzegster Angel Felice
  Dank voor het fijne consult, jij ook veel succes Angel.




Ervaring van anja met waarzegster Angel Felice   Ervaring van anja met waarzegster Angel Felice   Ervaring van anja geplaatst op 4 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Angel Felice  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Angel Felice
  Ervaring met waarzegster Angel Felice
  De liefste de vrouw die ik ooit gesproken heb. En het beste medium dat je kunt bellen. Het grenst aan een wonder hoe goed deze mevrouw uit haar hart is en precies dingen kan aanvoelen.




Ervaring van Nicole met waarzegster Angel Felice   Ervaring van Nicole met waarzegster Angel Felice   Ervaring van Nicole geplaatst op 3 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Angel Felice  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Angel Felice
  Ervaring met waarzegster Angel Felice
  Hallo Angel

Bedankt voor de vlugge reactie.
Van die band klopt volledige hoor dus de rest komt ook goed
Bedankt voor je mantra, meer sterren waad
Fijne weekend en zeker tot de volgende.




Ervaring van R met waarzegster Angel Felice   Ervaring van R met waarzegster Angel Felice   Ervaring van R geplaatst op 2 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Angel Felice  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Angel Felice
  Ervaring met waarzegster Angel Felice
  Bedankt voor je leuke gesprek, ik kijk uit naar je voorspellingen.




Ervaring van NATALI met waarzegster Angel Felice   Ervaring van NATALI met waarzegster Angel Felice   Ervaring van NATALI geplaatst op 31 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Angel Felice  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Angel Felice
  Ervaring met waarzegster Angel Felice
  Lieve Angel Felice, bedankt voor het fijne consult. Ik hoop dat alles uit gaat komen. Ook v.w.b verhuizing naar het noorden. Bedankt, groetjes Yolande.




Ervaring van Yolande met waarzegster Angel Felice   Ervaring van Yolande met waarzegster Angel Felice   Ervaring van Yolande geplaatst op 27 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Angel Felice  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Angel Felice
  Ervaring met waarzegster Angel Felice
  Super medium. Weet dingen te zeggen die ze echt niet kan weten.
Liefs
.




Ervaring van Kat met waarzegster Angel Felice   Ervaring van Kat met waarzegster Angel Felice   Ervaring van Kat geplaatst op 27 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Angel Felice  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Angel Felice
  Ervaring met waarzegster Angel Felice
  Angel, ik heb je eerder deze dag aan de lijn gehad.
Ik vind het geweldig wat jij hebt kunnen doen voor mij, ik zal je vaker bellen, hopelijk ben er morgen.




Ervaring van Freddy met waarzegster Angel Felice   Ervaring van Freddy met waarzegster Angel Felice   Ervaring van Freddy geplaatst op 9 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Angel Felice  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Angel Felice
  Ervaring met waarzegster Angel Felice
  Angel felice ik bedank je voor ons fijn gesprek.


je bent meer dan een medium voor mij geweest en ik kan je zeggen mijn leven gaat nu wel stukken beter.




Ervaring van D met waarzegster Angel Felice   Ervaring van D met waarzegster Angel Felice   Ervaring van D geplaatst op 7 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Angel Felice  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Angel Felice
  Ervaring met waarzegster Angel Felice
  Lieve Angel, bedankt voor het gesprek vanmiddag. U heeft zo uw best gedaan. Ik kon helemaal plaatsen wat u vanmiddag vertelde. Ik heb nagedacht over wat u mij vertelde. En dat het lotsbepaald is voelt nu weer zo haha. Ik zal rust moeten vinden in dit stuk. Ik weet u iig te vinden als ik weer zo'n wiebel dag heb. Liefs x.




Ervaring van Joann met waarzegster Angel Felice   Ervaring van Joann met waarzegster Angel Felice   Ervaring van Joann geplaatst op 5 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Angel Felice  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Angel Felice
  Ervaring met waarzegster Angel Felice
  Heel vriendelijke vrouw. Kan goed aanvoelen. Ik heb er vertrouwen in dat je voorspelling uitkomt.




Ervaring van L met waarzegster Angel Felice   Ervaring van L met waarzegster Angel Felice   Ervaring van L geplaatst op 3 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Angel Felice  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Angel Felice
  Ervaring met waarzegster Angel Felice
  Lieve Angel felice je bent echt een topper.
Wie een oprechte medium wil en eerlijk antwoord en hulp is bij haar in goeie handen.
Ze is een schat en bedankt voor alles en ook voor de meditatie.
Aanrader
F.




Ervaring van Anoniem f. met waarzegster Angel Felice   Ervaring van Anoniem f. met waarzegster Angel Felice   Ervaring van Anoniem f. geplaatst op 1 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Angel Felice  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Angel Felice
  Ervaring met waarzegster Angel Felice
  Beste angel felice dank u voor u geduld en steeds even vriendelijk
Ik heb het volste vertrouwen dat hetgenen je voorspeld uit gaat komen binnen de korte keren je bent heel goed en schenkt zekerheid .
Lieve groeten
.




Ervaring van Anneke met waarzegster Angel Felice   Ervaring van Anneke met waarzegster Angel Felice   Ervaring van Anneke geplaatst op 29 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Angel Felice  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Angel Felice
  Ervaring met waarzegster Angel Felice
  Ze benoemde dingen die ze niet kon weten, super goed.




Ervaring van Joelle met waarzegster Angel Felice   Ervaring van Joelle met waarzegster Angel Felice   Ervaring van Joelle geplaatst op 9 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Angel Felice  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Angel Felice
  Ervaring met waarzegster Angel Felice
  Je hebt me dingen verteld die me opheldering hebben gegeven.
Hier kan ik wat mee.
Bedankt lieve Angel Felice.




Ervaring van Sh met waarzegster Angel Felice   Ervaring van Sh met waarzegster Angel Felice   Ervaring van Sh geplaatst op 8 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Angel Felice  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Angel Felice
  Ervaring met waarzegster Angel Felice
  Jij bent echt een dame met engelen geduld.
Jij bent heel erg goed en jij gaat nog veel groter worden.je bent een tophelderziende. liefs van Danielle.




Ervaring van Danielle met waarzegster Angel Felice   Ervaring van Danielle met waarzegster Angel Felice   Ervaring van Danielle geplaatst op 2 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Angel Felice  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Angel Felice
  Ervaring met waarzegster Angel Felice
  Bedankt, voor de consult, alles klopte wat u zei . Ben er nog steeds beetje stil van.
Ik hoop dat u voorspellingen uitkomen. Ik kom zeker terug. Liefs vrouw met de aparte naam ..




Ervaring van sun met waarzegster Angel Felice   Ervaring van sun met waarzegster Angel Felice   Ervaring van sun geplaatst op 30 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Angel Felice  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Angel Felice
  Ervaring met waarzegster Angel Felice
  Dank voor het fijne gesprek en de duidelijkheid.




Ervaring van verginia met waarzegster Angel Felice   Ervaring van verginia met waarzegster Angel Felice   Ervaring van verginia geplaatst op 29 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Angel Felice  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Angel Felice
  Ervaring met waarzegster Angel Felice
  Mijn beltegoed was op. Thanks, jou beschrijving klopt helemaal.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Angel Felice   Ervaring van Anoniem met waarzegster Angel Felice   Ervaring van Anoniem geplaatst op 29 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Angel Felice  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Angel Felice
  Ervaring met waarzegster Angel Felice
  Zaterdag 27 november een fijn en lang gesprek met u gehad. Ik kon niet netjes groetjen, want verbinding verbreekt automatisch. Hartelijk dank voor de positiviteit and wish you lots of succes and luck. Gran tangi.




Ervaring van C met waarzegster Angel Felice   Ervaring van C met waarzegster Angel Felice   Ervaring van C geplaatst op 29 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Angel Felice  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Angel Felice
  Ervaring met waarzegster Angel Felice
  Wat een goed medium. Recht doorzee en heel duidelijk. Ik heb er een super goed gevoel bij dat al haar voorspellingen gaan uitkomen. 100 sterren waard. Bel haar en je zal versteld staan. Liefs carine.




Ervaring van Carine met waarzegster Angel Felice   Ervaring van Carine met waarzegster Angel Felice   Ervaring van Carine geplaatst op 27 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Angel Felice  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Angel Felice
  Ervaring met waarzegster Angel Felice
  Ik vind u echt goed. zonder dat ik iets heb verteld heeft ze veel info kunnen vertellen. dank u wel.




Ervaring van F met waarzegster Angel Felice   Ervaring van F met waarzegster Angel Felice   Ervaring van F geplaatst op 26 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Angel Felice  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Angel Felice
  Ervaring met waarzegster Angel Felice
  So very kind and clear. Thank you Felice for the strong feeling of insight, support, and goodwill. Til the next time. Xx.




Ervaring van Birthday Forgetter met waarzegster Angel Felice   Ervaring van Birthday Forgetter met waarzegster Angel Felice   Ervaring van Birthday Forgetter geplaatst op 25 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Angel Felice  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Angel Felice
  Ervaring met waarzegster Angel Felice
  Bedankt voor de mooi lieve woorden ,ik hoop dat dit echt mag goed komen . Ik dank je ,en je zal het zeker horen als ik iets verneem van hem
Verl groeten ik raad je aan voor ieder6.




Ervaring van Maggy met waarzegster Angel Felice   Ervaring van Maggy met waarzegster Angel Felice   Ervaring van Maggy geplaatst op 25 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Angel Felice  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Angel Felice
  Ervaring met waarzegster Angel Felice
  Wow, u heeft gelijk hoor. Hij gaat inderdaad in z'n eentje een huis kopen zoals u gister had gezegd. Ik weet nu zeker dat de andere voorspellingen ook uitkomen. Bedankt Feline. En inderdaad, het is allemaal erg toevallig dat we beiden op zoek zijn naar een woning. The Universe is working already. Xx.




Ervaring van L. met waarzegster Angel Felice   Ervaring van L. met waarzegster Angel Felice   Ervaring van L. geplaatst op 24 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Angel Felice  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Angel Felice
  Ervaring met waarzegster Angel Felice
  Erg goed niet lang duidelijk, en overtuigend
Hopelijk komt je voorspelling uit je hoort het van me
Dank je wel x.
.




Ervaring van A met waarzegster Angel Felice   Ervaring van A met waarzegster Angel Felice   Ervaring van A geplaatst op 23 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Angel Felice  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Angel Felice
  Ervaring met waarzegster Angel Felice
  Zeer duidelijke medium. Kan goed aanvoelen. Is ook eerlijk en de beschrijvingen kloppen helemaal.




Ervaring van Ana met waarzegster Angel Felice   Ervaring van Ana met waarzegster Angel Felice   Ervaring van Ana geplaatst op 22 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Angel Felice  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Angel Felice
  Ervaring met waarzegster Angel Felice
  Angel je bent wel goed hoor, bedank voor leuk je gesprek tot gauw.




Ervaring van frank met waarzegster Angel Felice   Ervaring van frank met waarzegster Angel Felice   Ervaring van frank geplaatst op 22 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Angel Felice  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Angel Felice
  Ervaring met waarzegster Angel Felice
  Dank je wel Felice voor de mooie reading en dat u me wilt helpen verandering te brengen. Ik blijf zeker geloven in ons. Ik heb er vertrouwen in dat ik hem dit jaar nog kan zien, dan laat ik het u zsm weten als het zover is.

Liefs van L. (Vroege beller van 17 nov).




Ervaring van L. met waarzegster Angel Felice   Ervaring van L. met waarzegster Angel Felice   Ervaring van L. geplaatst op 17 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Angel Felice  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Angel Felice
  Ervaring met waarzegster Angel Felice
  Beste
Verbinding was verbroken .
U zag alles heel duidelijk
Ik wil je heel graag bedanken en ik hoop dat het lukt
Grtjs .




Ervaring van Annekeb met waarzegster Angel Felice   Ervaring van Annekeb met waarzegster Angel Felice   Ervaring van Annekeb geplaatst op 16 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Angel Felice  



 

Ervaring over onze waarzegsters plaatsen

Home

Waarzegsterbreda.nl - ervaring schrijven over waarzegster
 
  Kies een waarzegster Kies een waarzegster:  
  Waardering overwaarzegster Waardering:          
  Naam voor Waarzegsterbreda.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzegsterbreda.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegster Uw ervaring:  
  Code waarzegster Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzegsterbreda.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegster worden